Чистотата във Вашия офис...

Уютът във Вашия дом...

Здравето на Вашето семейство

Нашите услуги

0+

Постоянни Клиенти

0+

Квалифицирани Служители

0+

Години на Пазара

Нашите клиенти

Ларока

НАШАТА ИСТОРИЯ

Ларока ЕООД е фирма, доставчик на почистващи услуги към дома и офиса.

Основана през 2008 година, опирайки се на честност, коректност и постоянство, вече повече от 15 гонини, фирмата създава решения, основани на индивидуален подход и прецизност, за компании с различен мащаб и бизнес насока.

Фирмената политика е изцяло ориентирана към изпълнение на всички изисквания на своите клиенти в областта на почистването, както и предлагане на допълнителни услуги, пряко или косвено свързани с тази дейност.

Отзиви

Работим с Ларока от 2012 година и сме изключително доволни от качеството на услугите и отношението от страна на екипа им. Ще продължаваме да им гласуваме доверие и за в бъдеще!

Sb Accounting & Consulting

Преди 5 години избрах Ларока за фирмата, която да почиства и подържа офиса ни. Отличават с висок професионализъм, внимание към детайла, коректно отношение, добра организация и работа в екип и отговорност към поетите ангажименти. Справят се и с най – сложните ситуации. Чувствам ги като семейство и горещо ги препоръчвам на всички, които имат нужда от добре свършена работа.

Seewines

Препоръчваме с две ръце на първо място заради отношението и бързата реакция, в случаи на промяна на графика на почистване. Влагат старание в работата си, работили сме с няколко техни служители и всички бяха много любезни, като в моменти, в които са били в офиса в работно време са изключително съобразителни и не пречат на работния процес. Рядко има подобни услужливи и кадърни хора в този бранш.

Вектро

От 2018 работим с Ларока. Те са един прекрасен отбор, на който можем да разчитаме ежедневно в поддръжката на нашите офис помещения. Коректни, бързи, гъвкави и отзивчиви. С една дума – професионалисти, дори в това което правят!

Изи Асет Мениджмънт АД